VUC Erhverv

VUC Roskilde er en skole for voksne, hvor også efteruddannelse og kompetenceudvikling indgår.
Vi yder konsulenthjælp til planlægning af kurser og efteruddannelse i virksomheder, og afvikler kurser for medarbejdere på virksomheden eller på en af vores tre afdelinger.
Lad jer inspirere af vores tilbud her på siden, eller kontakt os, hvis I har ønsker, der ikke er nævnt her.
VUC Roskilde indgår i tæt samarbejde med andre skoler inden for efteruddannelse, og kan til hver en tid hjælpe jer med at finde det rette tilbud.
Vi glæder os til at byde jer og jeres medarbejdere velkommen.

VEU Center Øst og Øerne
Undervisningsministeriet har pr. 1. jan. 2010 oprettet 13 VEU Centre fordelt ud over Danmark. 

Hensigten er, at flere skal have lyst til, og mulighed for, at deltage i voksen- og efteruddannelse. Samtidig skal virksomhederne og brugerne kun henvende sig på ét uddannelsessted, for at modtage den nødvendige rådgivning.

VEU står for VoksenEfterUddannelse.

VEU centrene er et formaliseret samarbejde mellem AMU kursusudbyderne og VUC’s almene kurser, som VUC Roskilde er en del af.

VEU Center Øst og Øerne dækker det geografiske område fra Roskilde i nord til Nakskov i syd.

Ring eller skriv til vores lokale VEU-konsulent: Eva Louise Nilsson.

Åben vejledning
Har du brug for vejledning i forbindelse med efteruddannelse, er du altid velkommen til at kontakte vores uddannelseskonsulent. Det har ingen betydning, om du er i beskæftigelse, er ledig eller evt. vil have en snak om brancheskift.

Det kan være svært selv at få klarhed over regler, økonomi, optagelseskrav osv., så det kan vores konsulent hjælpe dig med, også selvom din efteruddannelse er på andre skoler eller uddannelsesinstitutioner.

I er altid velkomne til at kontakte vores uddannelseskonsulent.