Ledige stillinger

VUC Roskilde søger lærere til dansk, engelsk, matematik og samfundsfag på AVU – primært til vores Køgeafdeling – i tidsbegrænsede stillinger

VUC Roskilde er i rivende udvikling og har derfor brug for flere lærere, som har lyst til og gerne erfaring med at undervise en mangfoldighed af unge og voksne med stor etnisk, social og personlig forskellighed.  Som lærer skal du have lyst til at afprøve differentierede- og fleksible undervisningsformer samt have interesse i at arbejde med motivation og udvikling af nye didaktiske tilgange til undervisning.

Vores hverdag byder på mange spændende og skiftende udfordringer, så du skal være fleksibel samt have mod på nye opgaver og relationsarbejde. Vi tilbyder et fagligt pædagogisk miljø med plads til udvikling i samarbejde med kolleger i lærerteam og faggrupper.

Vi har især brug for lærere til vores Køgeafdeling, som har en ekstraordinær stor aktivitet, men der er også enkelte ledige timer i Roskilde. Vi forventer at skulle ansætte 1 - 2 lærere i tidsbegrænsede stillinger, fuldtid eller deltid afhængig af fagkombinationer.

Kvalifikationer:

Vi forventer, at du:

  • har en læreruddannelse (seminarieuddannet) eller tilsvarende (til FVU og ordblindeundervisning kræves desuden specifikke, formelle kvalifikationer)
  • har pædagogisk erfaring, helst med unge og voksne
  • kan undervise i mere end 1 af de annoncerede fag

 

Lønnen aftales ud fra gældende overenskomst.

Ansøgningen sendes til job@vucroskilde.dk så hurtigt som muligt. Du skal kunne tiltræde med kort varsel, da vores hold er startet. Yderligere oplysninger om VUC Roskilde på vores hjemmeside www.vucroskilde.dk .

 

VUC Roskilde tilbyder kompetencegivende uddannelse til unge og voksne på både HF, AVU og FVU-niveau samt ordblindeundervisning. Vi er en dynamisk organisation med ca. 1.200 årskursister og 220 medarbejdere fordelt på 3 afdelinger i henholdsvis Køge, Roskilde og Greve.

 

På VUC Roskilde modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. Det gælder kun stillinger til undervisning.

Vi er en stor uddannelsesinstitution med godt 180 ansatte og ca. 3.000 kursister. VUC Roskilde har hovedafdeling i Læderstræde 4 – midt i Roskilde by - kun få minutters gang fra stationen. Derudover består VUC Roskilde af afdelinger i Greve og Køge.

VUC Roskilde har en god og stabil søgning og et fornuftigt økonomisk udgangspunkt.

Undervisere
Vi har ofte brug for vikarer i kortere eller længere perioder. Vi opbevarer din ansøgning i vores jobbank og vil kontakte dig, hvis vi får en ledig stilling/vikariat, der matcher dine kvalifikationer.

Hvis du sender en uopfordret ansøgning, beder vi dig oplyse følgende:

  • Uddannelse
  • Nuværende og tidligere beskæftigelse
  • Undervisningserfaring
  • Baggrund og motivation for at søge job hos os.

Vi modtager kun ansøgninger via mail. Send ansøgning vedlagt cv til job@vucroskilde.dk i emnefeltet skriver du ”Uopfordret ansøgning”. 

Administration
Ansættelser i administration, herunder ansættelser som elev, sker dog udelukkende på baggrund af et konkret jobopslag.