Betina forbereder sig grundigt

Lektierne skal prioriteres samtidig med mand og børn.

Betina Nymann er 38 år og læser en Hf på 2 år. Betina er ordblind og det er først sent i livet hun har fundet ud af det. Derfor bruger hun IT rygsæk på VUC og det er en kæmpe hjælp.

"Det er hårdt at være i skole igen. Jeg har ikke alle fagene på Hf fordi jeg heldigvis tog nogle for 18 år siden. I dag har jeg børn og hus og hjælper i min mands firma, så det er hårdt også at nå at læse lektier," siger Betina.

Hun synes det er meget forskellige typer man finder på VUC. Det er vigtigt for hende at være sammen med jævnbyrdige kursister, nogle der vil det samme.

"Jeg vil gerne forberede mig 100% til timerne og når jeg er i gruppe er jeg seriøs og flittig. Så det forventer jeg selvfølgelig også af andre. Jeg har fire fag om ugen og har et stramt program ved siden af skolen også."

"Jeg er uddannet kostvejleder og leger med tanken om at tage en professionsbachelor indenfor sundhed og ernæring. Men jeg er meget i tvivl. Jeg synes faktisk sociologi er vildt spændende", siger Betina med et stort smil.